BAJAZZ: DU OG JEG OG VI – TO – TRE – FIR

ELLEN BREKKEN lavfrekvente instrumenter, bassgreier JULIE FALKEVIK TUNGEVÅG tangentar

Når Julie og Ellen drar ut på tur med ”Du og jeg og vi 2-3-4” tar dei med seg mange rare instrumenter, og inviterer store og små inn i et leikent og groovy univers. Ellen Brekken er frå Tynset, er utdanna ved Noregs Musikkhøgskule, og speler både kontrabass, el-bass og tuba. Ho speler med Hedvig Mollestad Trio, Caledonia Jazzband og folkemusikkgruppa MAAR. I tillegg jobbar ho mykje frilans, blant anna med Åsmund Nordstoga, Espen Ruud, Jens Wendelboe og på Oslo Nye Teater. Ellers er ho også ofte å finne på oppdrag for både Nathionaltheateret og Rikskonsertane.
Julie Falkevik Tungevåg er frå Måløy, er utdanna ved Utøvende Rytmisk Linje ved Universitetet i Agder og speler piano og keyboard. Hun speler i band som Anette Askvik, Material Girls og Analog Story. Hun har jobba som teatermusikar på Kilden teater og konserthus, og også skrive filmmusikk til kortfilmen Prolog. I tillegg til å jobbe mykje frilans, med mellom andre Hanne Sørvaag, Tine Skolmen og Martin Halla, jobbar hun også som pedagog i Oslo musikk- og kulturskole.

Duogjegogvito2Duogjegogvito3

 

Det blir to forestillinger:

Forestillingen med start kl 12:30 passer kanskje best for de minste barna, opp til 5 år.

Forestillingen med start kl 14:00 passer best for dem over 5 år.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Kjøp billetter her: ticketco.no

RSVP