BAJAZZ: CHRISTINE SANDTORV

Med fire album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake til Røkeriet på USF Verftet.

«Christine Sandtorv har høstet velfortjent gode kritikker og flere spellemannpriser for sine «Stjerneteller»-album og det nyeste albumet i serien er også det beste til nå.» – Bergens Tidende

Konsertstart kl. 14.00, dørene åpner en halvtime før. 

Voksen/barn over 10 år: 190,- / Barn under 10 år: 100,- / Barn under 2 år kommer gratis inn.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. 

Fotograf: Ruben Olsen Lærk 

RSVP