BAJAZZ: CHRISTINE SANDTORV

Det blir bursdagsfestkonsert når Christine Sandtorv er tilbake på USF Verftet med sitt femte album for barn STJERNETELLER – AUTOMAGISK. Dronningen av familiepop serverer alt fra sprudlende fantasifulle perler til ettertenksomme viser.  Det er lek med ord, tull og tøys, men også formidling av viktige verdier for små og store,  lekkert pakket inn av Stjernetellerbandet, med Iver Sandøy på trommer, Inge Rypdal på gitar/bass og Yngve Sætre på ymse tangenter.

Med fire tidligere album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake til Røkeriet på USF Verftet.

TO FORESTILLINGER: kl. 13:00 og 15:00 – OBS! Begrenset antall billetter for salg!

KJØP BILLETT

Dørene åpner 12:30, konsertstart 13:00

NYHETSBREV

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet og Bergen Jazzforum arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Alle publikummere vil få tildelt fast plass, vi oppfordrer alle til å sitte på plassene sine både før og under hele forestillingen.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.
– Vi vil samtidig informere om at myndighetene sterkt oppfordrer publikum om ikke besøke arrangementer utenfor sin egen hjemkommune.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.

RSVP