BAJAZZ: CHRISTINE SANDTORV – UTSOLGT

KONSERTEN ER UTSOLGT – Ønsker du å få beskjed dersom det blir lagt ut nye billetter for salg, skriv inn eposten din her: https://goo.gl/forms/l3bhYj59qhaSIuW73

Ho er mest kjend for landeplagen “Girls keep secrets in the strangest ways” saman med Ephemera, men har vist at ho kan skriva og framføra fabelaktig musikk på eiga hand.
No er den fjerde plata i Stjernetelleruniverset her, og som vanleg er konserten fylt med både fengande favorittar og pustepausar som minnar om at verda er meir enn skjerm og tastatur. Dans og moro, leik og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv er kanskje mest kjend som som frontfigur og låtskrivar for den norske stjernegruppa Ephemera. Frå 1996 til 2004 ga gruppa ut fem album og innkasserte ei rekkje priser. I 2006 kom Christine ut med si første soloplate og i 2009 kom den første barneplata «Stjerneteller – Godnattsanger». Dette blei også starten på Stjernetelleruniverset. I 2012 kom den andre plata i Stjernetellerserien ut «Stjerneteller – Gullamanter», denne vant Spellemannsprisen for beste barneplate i 2012. Det same gjorde «Dinomaur» i 2014.

Billett: 180,-. Barn under 10 år: 80,-. Barn under 2 år gratis inngang. 
Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Hjemmeside

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

RSVP