BAJAZZ: GOOD TIME CHARLIE


Jubelblues – konsert med snert

ARLE HJELMELAND sang, munnspel STEINAR KARLSEN gitar, sang EINAR OLSSON trommer, sang MORTEN SKAGE bass, sang

Good Time Charlie har stort engasjement for bluesmusikk – Med konsertkonseptet Jubelblues har dei truffe innertiar i det å spele blues for barn i alle aldrar. Musikken er i kjent GTC stil – energisk «rhythm and blues». Tekstane er på vestlandsdialekt og songane er lette å synge med på. Her fins både positivt innhald, mykje humor, dans og fri fantasi. Jubelblues er gøy for små og store, og bandet har ein unik evne til å skape god og kreativ kontakt med publikum. Her kan alle i salen delta – det handlar om å få brukt spontaniteten sin på ein god og leikande måte. Good Time Charlie har lenge vore aktive med å spreie blå musikk til eit yngre publikum, og gav i 2013 ut Noregs første bluesbaserte barneplate på dialekt – «Draumeblues og blåsus» og i 2015 kom “Jubel og Skrubbsår” Begge platene er kritikarrost og svært godt motteke.

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet

about ED. Not one of the main organic risk factors isED. The survey also highlighted the low likelihood of men cheap viagra.

. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Kjøp billetter her: ticketco.no

RSVP