BAJAZZ: GOOD TIME CHARLIE

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Bluesveteranar med bluesdialekt

ARLE HJELMELAND sang, munnspel STEINAR KARLSEN gitar, sang EINAR OLSSON trommer, sang MORTEN SKAGE bass, sang

Oppstemt bluesrundtur med Good Time Charlie. Konserten passar for vaksne, born, folk med sunnfjordsdialekt, og med humoristisk sans der publikum blir tatt med på ei inkluderande musikalsk reise.

Good Time Charlie har stort engasjement for rhythm & blues som musikkform og fartar landet rundt med ein unik evne til å skape god kontakt med publikum i alle aldrar gjennom musikken sin.

På Bajazz vert det storslagen sleppesfest for den rykande ferske plata, «Lakenskrekk», som er eit nytt kapittel i denne reisa. Jubelblues er gøy for små og store. Her får du høyre melodiar om lakenskrekk, sølehopping, jojotroll, mirakelkur og om trenaren som har tørna.

Kva er det som skjer med oss når vi høyrer musikk og får lyst til å le, danse, hoppe og synge med. Bandet har fylt 30 år og har mellom anna latt seg inspirera til å gje ut «Draumeblues og Blåsus» og «Jubel og Skrubbsår» som rythm’n’blues-plater retta mot born.

 

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Arrangeres i samarbeid med Oseana kunst- og kultursenter.

Fotograf: RUBEN OLSEN LÆRK

RSVP