BAJAZZ: HVA KOMMER NÅ…?

Hva kommer? Morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! :) Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

ELDBJØRG RAKNES sang og live sampling FRODE EGGEN historier ROB WARING vibrafon og perkusjon TOR BREIVIK lyd

De tre aktørene er alle av Norges fremste på hver sine felt – vibrafon, sang , historiefortelling. Frode er regjerende mester i teatersport, Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og Rob er uslåelig vibrafonprofessor! –
sammen i impro og i samspill med barn på alvor – i HVA KOMMER NÅ…?

En blanding av interaktiv improhistoriefortelling i samspill med abstrakte og fabelaktige lydbilder – og Eldbjørgs barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebbolledo Pedersen. Som faktisk ganske så mange har hørt på CD. Eller Spotify!:) Og som også stadig vekk dukker opp i barnekor, barnehager, skoler og teaterforestillinger!

05hi-res

Dørene åpner kl 13:00. En del av USFs Familiedag.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

RSVP