BAJAZZ: IVAR KOLVE & TORE CHRISTIAN SÆVOLD

IVAR KOLVE xylofon & perkusjon TORE CHRISTIAN SÆVOLD trommer

Burt Nilsson er ein artig liten fyr. Han liker både å spele og synge, og han har så frykteleg lyst til at alle skal kunne sjå kor flink han er. Om du går forbi ein stad kor det arrangerast talentkonkurransar kan du vere ganske sikker på at det er nettopp Burt du finn heilt fremst i køen. Ivar Kolve er ein anerkjent jazzmusikar- og komponist, og har laga fleire kritkarroste plater. Tore Christian Sævold er kjend både frå musikkverda, TV og teateret og arbeider til dagleg som skodespelar ved Den Nasjonale Scene. Saman skal dei fortelje historia om Burt Nilsson. Konserten er produsert i samarbeid med Rikskonsertene og Hordaland Fylkeskommune.

Bajazzkonsertene blir ofte utsolgt, så det kan være lurt å reservere billetter på forhånd. Send en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no innen lørdag kl 24. Dere vil få en bekreftelse på reservasjonen og billettene kan hentes i døra før konserten senst ene halv time før konsertstart.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.