BAJAZZ: MEG OG KAMMERATEN MIN

«Meg og Kammeraten min» har spilt utallige konserter for barn og unge – på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge – til både små og stores glede! De har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe.

Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har redefinert hva “musikk for barn” er og kan være. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for «Meg og Kammeraten min».

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller det å sove som en stein – det er noe av det Meg og kammeraten min forundres over i musikken sin – og som du og dine kan forundres sammen med de om i løpet av en garantert minneverdig konsertopplevelse!

KJØP BILLETT

Familiebillett (4 stk): 350,- / Ordinær: 100,- / Barn under 2 år: gratis

Vi har et begrenset antall billetter for innehavere av Aktivitetskortet, send mail til aktivitetskort@bergenjazzforum.no for mer info.

Dørene åpner 14:00, konsertstart 14:30

Foto: Marthe Vannebo

RSVP