BAJAZZ PÅ OS: 9 GRADER NORD – AVLYST

AVLYST

Bajazzkonserten med 9 grader nord på Oseana 4. mars er dessverre avlyst. Værforhold på Sørlandet gjorde at flyet som skulle bringe bandet fra Oslo til Bergen ble kraftig forsinket. Har du billett til konserten kan du enten benytte denne på konsertene på USF Verftet i morgen kl 12:30 eller 14:00, eller få penger igjen ved henvendelse til Oseana epost post@oseana.no eller telefon 91750231.

9 grader nord
MIRA THIRUCHELVAM fløyte DIPHA THIRUCHELVAM vokal JAKOB SØNNESYN bass JAKOB SISSELSON HAMRE perkusjon

Ni gradar nord for ekvator finn vi øya Sri Lanka, der også halvparten av bandmedlemane har opphavet sitt. Med instrument som mellom anna bambusfløyte, tabla og cajon slår dei seg laus på ragaer frå A til Å. Det heile starta som fløyteduoen til søstrene Mira og Dipha, men har raskt ekspandert til ein kvartett der det står ganske så mange rytmar på spel. Energisk og mystisk blanding av baila, flamenco, Bollywood og jazz med stor evne til å krydre det musikalske kosthaldet i byen. Bandet har tidlegare spelt på RIFF og Vill Vill Vest.

Varer omlag 40 min.

Ord.bill: 100,-
BT Fordel: 80,-
Barn under 2 år: gratis

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie for barn og barnefamiliar. Målgruppa er frå spedbarn til ti år, og vi har som intensjon å tilby musikkopplevingar med kvalitetsmusikk for unge. Musikarane er profesjonelle, og legg vekt på ein open og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz har blitt gjennomført på USF Verftet i Bergen i over ti år, og i 2017 går turen til Oseana. Vi håpar å sjå mange store og små den fyrste laurdagen i kvar månad på Bajazz-konsert! Sjå arrangementsoversikta vår for å finne øvrige datoar våren 2017, i alt fire konsertar.

RSVP