BAJAZZ PÅ OS: LEKEROMMET – PLATESLIPP

Kyllingen som ikke kunne synge

KAROLINE WALLACE vokal, synth PETTER ASBJØRNSEN kontrabass HÅVARD FUNDERUD trombone, synth, diverse

«Kyllingen som ikke kunne synge» er ei historie om den fisefine kyllingen som var lei av det skitne livet på bondegarden. Han drøymer om ein dag å få bu på sjølvaste slottet, langt vekke frå grisebæsj og hestepromp. Dette vil han få til ved å smelte kongens hjarte med vakker song. Problemet er at kyllingen ikkje kan syngje.
Lekerommet lagar framsyningar for barn og familiar, og alle har bakgrunn frå jazzlinja på Griegakademiet i Bergen. Historiane og musikken er sjølvskrivne med mål om å skape dansbar, sangbar og spennande ny musikk for barn. Suksessprosjektet er i ferd med å bli dokumentert på plate – vonleg i tide til at publikum kan ta med seg eit eksemplar heim etter konserten.

Varer omlag 40 min.

Ord.bill: 100,-
BT Fordel: 80,-
Barn under 2 år: gratis

Lytt og kjøp digitalt via:
SPOTIFY
TIDAL
iTUNES

Kjøp CD:

LEKEROMMET – KYLLINGEN SOM IKKE KUNNE SYNGE

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie for barn og barnefamiliar. Målgruppa er frå spedbarn til ti år, og vi har som intensjon å tilby musikkopplevingar med kvalitetsmusikk for unge. Musikarane er profesjonelle, og legg vekt på ein open og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz har blitt gjennomført på USF Verftet i Bergen i over ti år, og i 2017 går turen til Oseana. Vi håpar å sjå mange store og små den fyrste laurdagen i kvar månad på Bajazz-konsert! Sjå arrangementsoversikta vår for å finne øvrige datoar våren 2017, i alt fire konsertar.

https://www.youtube.com/watch?v=gNe5o_y4oXg

Bilder fra Bajazz konserten i Sardinen USF 7. februar 2016

RSVP