BAJAZZ PÅ OS: LILLEBROR

7. oktober: Oseana (kl.13.00)billetter her
8. oktober: USF Verftet (kl. 12.30 & 14.00)billetter her

HENRIK LØDØEN trommer MARTIN MIGUEL TONNE gitar SIRIL MALMEDAL HAUGE vokal ALF HULBÆKMO piano, munnspill MARTIN LIE SVENDSEN kontrabass

Å ville nytolke Alf Prøysen er et vågestykke i norsk musikk, noe Lillebror klarer til gangs. De har nettopp gitt ut sitt selvtitulerte debut-album til strålende anmeldelser. Gjengen sjarmerer med sin musikalske lekenhet, ferdighet og ikke minst suladialekten til vokalist Siril Malmedal Hauge. Hun, Alf Hulbækmo, Martin Miguel Almagro Tonne, Martin Lie Svendsen og Henrik Lødøen møttes under studietida ved Den Gyldne Omvei på Inderøy i 2011. I dag spiller de alle i ulike prosjekter, men sammen spiller de Prøysen på en leken og kjærlig måte.

Barn under 2 år kommer gratis inn, men bør hente ut gratisbillett på forhånd.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.