BAJAZZ: PAPAGØYENE

ASBJØRN SUNDAL vokal/perkusjon AUDUN HUMBERSET perkusjon CELIO de CARVALHO perkusjon TOR BJARNE BJELLAND trommer TORBJØRN HILLERSØY bass/vokal ERIK HALVORSEN keyboard THOMAS DAHL gitar AAGE VAKSDAL trekkspill

Papagøyene er eit band starta og leia av Asbjørn Sundal. Alle medlemmane er blant dei fremste musikarane i Bergen og strøka utafor (og utanfor der også). Her er det kvalitet i alle ledd, frå albue til kne. Dei spelar musikk frå Brasil og andre varme strøk, pluss kjente barnesonger i «samba/reggae/hei hvor det går-versjon.” Her skal det syngast og dansast både på scena og blant publikum.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.