BAJAZZ: SILJA SOL med BAND – Utendørskonsert

Fri entré. OBS! Konserten blir utendørs, så kle deg etter været.

Vi er så glade for å få besøk av Bajazz og Silja Sol på Spelhaugen under kulturdagenen i Fyllingsdalen og Laksevåg. Dette blir et fantastisk arrangement for små og store.
Silja Sol trenger kanskje ikke noen stor introduksjon. Med sin unike bergenspop har hun fenget folk i årevis på flere plater og konserter. Nå tar Silja med seg noen gode venner i band og snekrer sammen et helt eget eventyr for Bajazz! Med sine kreative låter som ”Dyrene”, ”Trærne”, ”Monstre” og ”Bærene” veves det en egen historie som blir fortalt gjennom konsertene. Det er bare å glede seg til denne enestående opplevelsen.

Arr. BajazzBergen JazzforumFyllingsdalen og Laksevåg kulturkontorMagneten frivilligsentral

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Arrangementet er støttet av Bergen kommune

RSVP