BAJAZZ: SILJE OG MARIA

MARIA SOLHEIM vokal SILJE SIRNES WINJE vokal

Maria Solheim og Silje Sirnes Winje har slått seg saman til eit spinnvilt barneshow med musikk som treff heile familien, samstundes som musikken skal vere på bornas premisser. Undervegs er dei innom det meste av sjangrer; fargesprakande 60-talspop, psykedelia frå 70-talet og 80-talsestetikk, pluss sjørøvere og promping.
Winje, godt kjend frå mellom anna Superkviss og Lillepri på TV, har tidlegare gjeve ut bluegrassplate for born Denne gongen inviterte ho med seg Spellemannsnominerte Maria Solheim til det som har blitt plata «Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven».

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Kjøp billetter her: ticketco.no

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Fotograf: Charlotte W. Rosenhof. Illustrasjon: Linn Iril Thilander.

RSVP