Bajazzfestivalen 2017 – dag 2: Miss Tati og Lekerommet med gjester

2. og 3. september er det klart for ein ny Bajazzfestival!

I år flytter me til trivelege Cornerteateret på Kong Christian Fredriks Plass 4 på Møhlenpris.

Billettar er allereie i salg, og kan kjøpast ved å følge denne linken: http://bjf.ticketco.no/bajazzfestivalen_2017.

Kunstnaren Marie Hjelmerud står bak plakatar og illustrasjonar til årets festival, som vert arrangert for sjuande gong. Bajazzfestivalen er ein musikkfestival for born og vaksne arrangert av Bergen Jazzforum.

SØNDAG 3. SEPTEMBER
11.30 – Dørene åpner
12.00 – Kongesalen åpner
12.30 – Lekerommet med gjester (Kongesalen)
13.15 – JazzBart – samspillkonsert (Swingtrappa, 2. etasje)
13.45 – Miss Tati (Kongesalen)

Miss Tati

TATIANA PALANCA vokal IREM MÜFTÜOGLU koring, perkusjon LILIANA PALANCA koring TBA

Busett i Bergen, bakgrunn frå Portugal og Angola, og eit uendeleg friskt pust på den lokale og vokale musikkscena i byen. Sidan ho fylte Nattjazz sist har ho turnert heile landet med si unike samansmelting av soul, hiphop, house og jazz; vore Urørt-finalist, vunne Årets Forbilde-pris hjå By:larm, og slapp si kritikarroste debutplate «Finally Tati» i mai i år.

Stemmeprakt og scenetekke spesialisert for alle danseglade hjarter! «Det er ikke lett å sette Miss Tati i noen musikalsk bås. Variasjonen er stor. Fra melodiøs rap med elektroniske elementer og r’n b til mer jazzpreget stoff og rytmisk soul. Hun fikser det meste like bra» (Bergens Tidende)

Lekerommet – med gjester
«Kyllingen som ikke kunne synge»

KAROLINE WALLACE vokal HÅVARD FUNDERUD trombone og piano PETTER ASBJØRNSEN kontrabass THOMAS DAHL gitar HEINE BUGGE trekkspill ØYVIND SKARBØ trommer

«Kyllingen som ikke kunne synge» er historien om en fisefin kylling som er lei av det skitne livet på bondegården. Han drømmer om å en dag få bo på selveste slottet. Dette vil han få til ved å smelte kongens hjerte med vakker sang. Problemet er at kyllingen ikke kan synge. Gjør dere klare for å danse og synge med den forelska reven, de kule grisene og den største oksen! Helt spesielt for denne anledningen blir bandet dobbelt så stort med stjernemusikerne Øyvind Skarbø, Heine Bugge og Thomas Dahl som vil være med og lage superfest! Ganske ny CD har de også, der Bajazz’s festivalkunstner Marie Hjelmerud står bak illustrasjoner og coverdesign. Både den og festivalbilletter kan du kjøpe her: http://bjf.ticketco.no/bajazzfestivalen_2017

Vil du bli bedre kjent med Lekerommet kan du besøke dem her, eller se musikkvideoen «Sølekake, sølepytt».

https://www.youtube.com/watch?v=gNe5o_y4oXg

Tidal: https://goo.gl/XwKkA8

iTunes: https://goo.gl/kwfkWg

RSVP