UTSOLGT! BUGGE WESSELTOFT

IT’S SNOWING ON MY PIANO

Årets julekonserter med Bugge Wesseltoft vil bli gjennomført i Grieghallen, men på grunn av de lokale tiltakene blir det dessverre kun tillatt med 50 publikummere tilstede i Peer Gynt-salen. Publikum som var først ute med å kjøpe billetter vil bli prioritert, og alle blir snart kontaktet av Grieghallen eller Revy & Teaterservice.

I over 20 år har Bugge Wesseltofts klassiske julealbum «It’s snowing on my piano» vært en garantist for julestemning. I år er den anerkjente pianisten tilbake med to nye og eksklusive julekonserter i Peer Gynt-salen i Grieghallen, onsdag 16. desember. Kun 200 billetter for salg til hver konsert!

Med godt og vel 150 000 solgte eksemplarer, er juleklassikeren «It’s snowing on my piano» en gigantisk suksess i norsk jazz- og musikkhistorie. Vær forberedt på vakre og neddempede versjoner av våre kjæreste julesanger, kontemplativt, men samtidig full av detaljer for den våkne lytter. Perfekt medisin for å blåsa bort akutt julestress!

Om det fins en norsk musiker med definisjonsmakt langt utover jazzen, så må det være Bugge Wesseltoft. I tillegg til å være en jazzvirtuos på tangentinstrument og å drifte plateselskapet Jazzland Recordings, er han en pioner i å modernisere den elektroniske jazzmusikken. Samtidig har han funnet tid til å produsere Jan Eggum og turnere med Jan Garbarek, bare for å nevne en brøkdel av engasjementene hans.

Bugge forteller selv om historien bak platen:
«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»

KJØP BILLETT

Ordinær: 450,- / Medlem: 350,-

Dørene åpner 17:30, konsertstart 18:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

RSVP