FINSEJAZZ 2021

Finsejazz ble kanskje avlyst i januar i år, men vi gir oss ikke så lett, og inviterer herved til en fantastisk jazzhelg på høyfjellet i slutten av oktober: God mat, gode venner, gode samtaler – bundet sammen av fengende rytmer og blåtimen over Jøkulen.

Hotel Finse 1222 fremstår også i ny drakt til festivalen etter en historisk restaurering ved Snøhetta. Ta en titt på: www.hotelfinse1222.no/nye-bilder 

PROGRAM

• Mats Eilertsen kvartett vil gi oss en unik konsertopplevelse lørdagskvelden 

• Det blir solokonsert med Tore Brunborg før middag lørdag; og kanskje ute om været tillater det? 

• Søndag formiddag spiller Hans Hulbækmo solokonsert i Peisestuen.

• Lørdag ettermiddag, «efta Tur/sykkel», vil Jazz- DJ Barabass (Gunnar Innvær) spille plater for oss i Hjerterommet (resepsjonen).

MATS EILERTSEN KVARTETT

MATS EILERTSEN kontrabass TORE BRUNBORG saksofon THOMAS T. DAHL gitar HANS HULBÆKMO trommer

Mats Eilertsen er en av landet mest travle bassister med en imponerende katalog bak seg. Nå er han snart tilbake med et nytt album med 13 låter innspilt i NewTone Studio i Oslo, over et par desemberdager i fjor. «Hymn for Hope» slippes først 19. november, men alle som befinner seg på Finse denne lørdagskvelden vil få en eksklusiv forsmak og konsert med en formidabel kvartett. Platen er frittstående fortsettelse og videreføring av arbeidet fra utgivelsene «Radio Yonder» (2009) og «Skydive» (2011) og utgis på bassistens eget selskap, Hemli.

Tore Brunborg bidrar med strålende og inspirert saksofonspill, Thomas Dahl er intenst til stede og pakker gitaren rundt de andre instrumentene med sitt unike lydbilde. Hans Hulbækmo driver det hele gnistrende fra trommene med sprudlende, distinkte og frittflytende anslag. 

Mats Eilertsen har hatt en produktiv periode de siste årene, med flere utgivelser for Mats Eilertsen Trio, Trio Mediaeval og årets soloalbum «Solitude Central» spilt inn live under pandemien. Han er snart også aktuell med nye album fra The Source og Håkon Kornstad Trio. Men først får vi altså en førpremiere på Finse for «Hymn for Hope».  

Vi ser frem til en unik konsertopplevelse på Finsejazz 2021, lørdag 30. oktober!

SE HER FOR PRISER OG BOOKING

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

RSVP