GIG-AKADEMIET med OLE HAMRE og artister fra FARGESPILL – FRI INNGANG

DIPHA THIRUCHELVAM vokal GUTU ABERA vokal ANNE KLEPPE MOE vokal TUVA MARIE JANSEN SVERKELI vokal MONA IBRAHIM AHMED vokal HANNAH F. JENSEN vokal SOFIE SISSELSDATTER HAMRE vokal AMALIE HOLT KLEIVE vokal GABRIELA GARRUBO vokal HAWI A. MOHAMMED dans EHTA ROBIN dans TRESOR HUGUE NTWARI dans VANESSA MUKENDI dans JERAN KARUNAIRAJA dans SONDRE BERG ABRAHAMSEN gitar PETER SØREIDE gitar JOAKIM RAINER PETERSEN piano TORKIL HJELLE bass THOMAS LINDE LOSSIUS bass GAUTE ULLESTAD MOEN trommer MARTIN WRIGHT THORSEN trommer KASPER WAAG trommer

På GIG-Akademiet inviterer vi etablerte musikere til å spille med studenter på jazzlinjen på Griegakademiet (UiB). Denne gangen har vi invitert Ole Hamre og Fargespill til å preppe musikerne for konsert etter Fargespill-metoden. Ole Hamre og ungdommer fra Fargespill vil også være med på konserten. De vil stille godt forberedt, ikke bare på hva de skal spille, men også på hvordan de kommuniserer som musikere.

Ole Hamre og Fargespill-metoden handler i stor grad om mulighetene som ligger i møtet mellom forskjeller. Det handler om å finne tilbake til spillegleden som gjorde at en begynte med musikk i første omgang. Og det handler om hvordan en artist/musiker kan dele denne gleden med andre.

Vi er umåtelig spent på hva som kommer ut av møtet mellom jazzlinjen på Griegakademiet og ungdommene i Fargespill og kan knapt vente til kalenderen viser 27. oktober.

Dører 20:00. Konsertstart 21:00

Konserten er et samarbeid mellom Fargespill, Griegakademiet (UiB) ogVestnorsk Jazzsenter.

Fotograf: Thor Brödreskift