GIG: 1000 & ERLEND SKOMSVOLL

Bandet «1000» med Erlend Skomsvoll

ANDREAS ROTEVATN trombone HÅVARD FUNDERUD trombone STEFFEN GRANLY tuba MATS M. JENSSEN trommer

Bandet er satt sammen av musikere med utdanning fra Griegakademiet i Bergen, og har eksistert siden 2011. Siden oppstarten har bandet blant annet spilt konsert med saksofonisten Kjetil Møster, på Dølajazz 2012, og turnerte våren 2013 med «fremtiden i norsk jazz». 1000 har til og med fungert som second line parade-band (i ekte New Orleans-stil) under 17.mai-feiringen i Bergen! 

Musikerene er aktive som freelance-musikere i mange andre band, som Ytre Suløens Jass-ensemble, Chili Vanilla, Razika og Hullyboo.

Musikken har hentet inspirasjon fra rock, trad.jazz og modaljazz. Den unike besetninga skaper et lydbilde som spenner frå rått og mektig, til intimt og klanglig.

Møt morgendagens stjerner allerede i dag, i samspill med deres inspirasjonskilder og musikalske forbilder. På GIG-akademiet inviterer studenter på jazzlinja i Bergen profesjonelle musikere de gjerne vil spille med til konsert. Og du kan høre resultatet! Ordningen har kommet i stand som et samarbeid mellom Vestnorsk Jazzsenter og Griegakademiet og ønsker å fremme utvikling, læring og inspirasjon hos unge utøvere.

Dørene åpner kl 20:00.