HÅKON KORNSTAD

«OPERA OG JAZZ BLE FORENT» Guttorm O. Ihlebæk

HÅKON KORNSTAD tenorsaksofon, operatenor, loopmaskin PER ZANUSSI bass, sag SIGBJØRN APELAND harmonium LARS HENRIK JOHANSEN cembalo ØYVIND SKARBØ trommer

Når Håkon Kornstad holder hoff, er man som publikum tilstede med alle sanser, omringet av en musikalitet som treffer alle nerver, en kvalitet som sitter igjen som et minne for livet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evne til å gjøre hans friske eksperimentering kjent og varig. Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet.

Det nå platedebuterende bandet kan best beskrives som et slags oppdatert salongorkester, inspirert av 78 plate-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier, og vakre ballader avløses av improviserte strekk i kjent Kornstad-stil. Det er ikke ofte denne klisjeen kan brukes i fullt alvor; dette er musikk du aldri har hørt maken til og vi kan garantere din beruselse!

Sjekk ut platen «Tenor Battle»: iTunes & Tidal & Spotify

Billetter: 295,- / 275,- (BT-Fordel) / 225,- (Medlemmer)

Bli medlem i Bergen Jazzforum via våre hjemmesider: https://bergenjazzforum.no/?page_id=937

Kjøp 4 retters Winemakers Dinner med vinsmaking med Sebastian Bredal + konsertbillett.

Italienskinspirert middag, jazzkonsert og piemonte-vinsmaking med Master of Wine Sebastian Bredal

Grand Bergen i samarbeid med Bergen Jazzforum inviterer til 4 retters middag med vintema Piemonte og etterfølgende konsert. Til å guide oss igjennom måltidet og de fire vinene denne kvelden har vi Sebastian Bredal MW. Master of Wine utdannelsen regnes som den tøffeste man kan ta i vinverden og har en normert studietid på hele 7 år. Sebastian er Norges tredje Master og daglig leder i det velrenommerte importselskapet Symposium. Kvelden byr på spennende møter med både vin, mat og ikke minst med Sebastian som har inngående og ekstrem kunnskap med piemontesisk vin, regionen og vin som helhet.

18:30 – 20:30 Winemakers Dinner med Sebastian Bredal: 890,- inkl. 4 retter og 4 viner.

21:00 Konsert: 255,-

+ Billettavgift

Samlet pris: 1185,-

RSVP