JULEVERKSTED SPESIAL

LAST JOURNEY FOR VOKSNE OG MUSIKALSK JULEVERKSTED FOR BARN
Bergen Jazzforum satser på en stemningsfull innledning til førjulstiden med jazzstandarder av beste merke. Dette blir en julekonsert for hele familien. For de mellom 5 og 15 år som synes jazz er litt kjedelig blir det musikalsk pianopreparasjonsverksted med Annabel Guaita samtidig.

Borealis og Bajazz passer ungene mens de voksne går på konsert. Eller er det de vaksne som blir passet på mens ungene er på workshop?

kalender1223

I alle fall arrangerer Borealis og Bajazz julekonsert med bandet Last Journey for de voksne som får høre kjente og kjære julesanger fra jazztradisjonen som f.eks. Let It Snow, White Christmas og The First Noel.
Få lager vel julestemning som Bing Crosby, Dean Martin, Nat King Cole og Frank Sinatra. På årets siste konsert hos Bergen Jazzforum kan du oppleve bandet Last Journey med blant andre Martin Halla på vokal og Marte Eberson på piano som skal presentere alle de kjente og kjære juleklassikerne for deg. Har du barn og mangler barnevakt er ikke det noe problem. De kan være med på musikalsk juleverksted imens.
På dette verkstedet skal det ikke lages dorullnisser eller flettekurvar, men heller prepareres eit piano saman med pianist Annabel Guaita. Når julekonserten for de voksne er over kan de oppleve en litt annen julekonsert med et piano preparert og rigget i stand av sine egne unger.