AVLYST: MARIA KANNEGAARD TRIO


Konserten med Maria Kannegaard Trio på Bergen Jazzforum, fredag 3. september, må dessverre avlyses pga. sykdom i bandet. Vi beklager dette, men jobber med å finne en ny dato for konserten så snart som mulig. Mer informasjon om ny dato og eventuell refusjon av billetter vil bli sendt på e-post.

For mer informasjon: kontakt@bergenjazzforum.no

MARIA KANNEGAARD piano
OLE MORTEN VÅGAN  bass
THOMAS STRØNEN trommer

Med et dynamisk og drivende samspill, sterke og fengende melodier og et nydelig nyansert pianospill er Maria Kannegaard av de mest spennende pianistene vi har. Komposisjonene hennes har en solid base i jazzen, men kommer ofte med en følelse av kraftfull indierock. Kannegaard er født i Danmark og kom til Norge som tiåring. Her fikk hun først opplæring i klassisk musikk, før jazzen etterhvert fanget henne. Med seg på scenen har hun sine faste  medspillere og en av de sterkeste rytmeseksjonene i landet, besående av Ole Morten Vågan på bass og Thomas Strønen på trommer.

Etter lengre tid borte fra musikken var Maria Kannegaard Trio tilbake med full kraft på festivalscener rundt i landet i fjor. Her leverte de sammen noen fantastiske konserter, som begeistret både publikum og kritikere. Nå er trioen endelig aktuelle med ny musikk for første gang på 12 år. Albumet «Sand i en vik» kom ut på Jazzland Recordings 20. november, også dette til unison jubel blant anmelderne og musikkelskere. 

Vi ser virkelig frem til å ønske Maria Kannegaard Trio tilbake på Bergen Jazzforum for første gang siden 2009!  

Hør «Sand i en vik» fra Maria Kannegaard Trio her!

KJØP BILLETT

Ordinær: 280,- / Medlem: 180,-

Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Foto: Sondre Horvei

RSVP