UTSATT! MARTIN MYHRE OLSEN & BBB

Med bakgrunn i de nye restriksjonene fra lokale myndigheter må vi dessverre utsette konserten med Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band på USF Verftet, fredag 13. november. Vi beklager dette, men det er ikke mulig eller forsvarlig å gjennomføre arrangementet slik situasjonen og begrensningene er nå. Vi jobber med å finne en ny dato for konserten, og vil oppdatere så snart vi har bekreftet dette.

Publikum som har kjøpt billetter vil få mer informasjon om eventuell refusjon eller videreføring av billetter på e-post.
For mer informasjon, send oss en e-post: kontakt@bergenjazzforum.no

Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i høst.

Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!

KJØP BILLETT

Ordinær: 250,- / Medlem: 150,-

Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter