Merry Christmas Baby – BERGEN BIG BAND ledet av OLE KOCK HANSEN med SINNE EEG og BOBO MORENO

Merry Christmas, baby

Bergen Big Band ledet av Ole Kock Hansen med de danske stjernevokalistene Sinne Eeg og Bobo Moreno

På årets siste matiné-konsert legger vi opp til julestemning som det svinger av! På settlisten finner vi populære klassikere som Santa Claus is coming to town, Let it snow, Baby its cold outside, Have yourself a merry little christmas med flere.

Bergen Big Band er blant landets fremste storband og ledes av pianist Dag Arnesen og bassist Magne Thormodsæter. Det er et fleksibelt og dynamisk orkester som spiller storbandjazz i alle slags fasonger og varianter. I besetningen finner vi flere av regionens ledende jazzmusikere.

Sinne Eeg har gjort lynkarriere i Danmark og har i løpet av av få år markert seg som en av de betydeligste jazzsangerinner der. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referanser til ”de store” jazzsangerinner innenfor jazz- og swingtradisjonen.

Bobo Moreno har siden 80-tallet sunget seg lengre og lengre inn i hjertet på danske musikkelskere. I tillegg til å være en fremragende sanger har han evnen til å begeistre et hvilket som helst publikum med sin allsidige stemme.

Ole Kock Hansen er en høyt skattet pianist, komponist, arrangør og orkesterleder, med en sterk rytmisk feeling og en fornem harmonisans. Han er kjent for saftige storband-arrangementer og tydelig inspirert av blant andre Thad Jones og Ray Pitts.