MIKE STERN & JAN GUNNAR HOFF QUARTET

MIKE STERN gitar JAN GUNNAR HOFF gitar AUDUN KLEIVE trommer PER MATHISEN bass

Samarbeidet mellom Jan Gunnar Hoff og Mike Stern startet tilbake i 2006, og Hoffs kritikerroste bestillingsverk MAGMA til Nordland Musikkfestuke. I tiden etter fulgte flere konserter og omfattende turnevirksomhet i Europa. 10 år etter albumsuksessen med MAGMA fortsetter de to musikerne nå sin reise med en ny runde i studio og turné i Norge. På scenen finner vi også to av landets mest allsidige musikere, trommeslager Audun Kleive og bassist Per Mathisen.

Mike Stern havner vanligvis høyt på listene når tidenes beste jazzgitarister skal kåres, selv om han også har appellert vel så mye til rockefansen med sin distinkte sound og spillestil. Allerede som 22-åring ble han med i Blood, Sweat & Tears, før han ble håndplukket av Miles Davis i 1981. Han har også spilt mye sammen en annen aktuell artist på vårprogrammet til Bergen Jazzforum, nemlig trommisen og fusionlegenden Billy Cobham. Tidligere har Stern også levert noen legendariske konserter på Nattjazz. Pianist, komponist og arrangør Jan Gunnar Hoff ble i 2014 tildelt den prestisjetunge Buddy-prisen, norsk jazz’ høyeste utmerkelse. Som soloartist og i samarbeid med blant andre Pat Metheny og Alex Acuna har han turnert store deler av verden siden debuten i 1976. Underveis har han komponert ca. 250 verk, inkludert Tingingsverket til Vossajazz.

Sammen leverer denne fantastiske kvartetten drivende og melodisk fusion-jazz, med både amerikanske og nordiske overtoner. På konserten blir det plass til både klassikere fra Magma og nytt materiale fra Hoff og Sterns samarbeid.

KJØP BILLETT HER!

Ordinær: 280,- / Medlem Bergen Jazzforum: 180,-

Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

Meld deg på nyhetsbrevet her! 

 

RSVP