MODAL AFRIQUE

Bergen Jazzforum, Jungelen og USF Verftet presenterer: MiniKloden med Modal Afrique og DJ Simon Alejandro i Feriekolonien på USF. 

JONAS HAMRE saksofon
MICHAEL BARNES saksofon
ANDERS OLAV ESE gitar
ANDERS BITUSTØYL bass
AUDUN HUMBERSET perkusjon
IVAR THORMODSÆTER trommer

Det finnes vedtatte hemmeligheter – for eksempel at Bergen er verdens fineste by, og så finnes det mindre kjente – som at Bergen huser landets råeste afrobeat-band. Hver for seg er musikerne så travle med sitt, at dette er et rent overskuddsprosjekt med kun en til to konsertar i året, noe som har gitt dem legendestatus hos de få som har opplevd Modal Afrique på scenen, og mytologisk status hos de som ikke slapp inn. Med debutalbum på gang blir det forhåpentligvis splitter nye låter, svette gitarriff, vokalkgjest og et beat som får deg til å dansa langt inn i natta.

DJ Simon Alejandro snurrer plater før og etter konserten!

PRAKTISK:

Innslipp kl. 19:00
Konsertstart kl. 20:00

– Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.
– Ledsager betaler kun billettavgift, ring Ticketmasters kundesenter eller oppsøk et billettutsalgsted. NB! Offisielt kommunalt ledsagerbevis skal fremvises både ved kjøp og ved inngang.
– Aldersgrense 18 år – vergeordning se https://usf.no/arrangement/feriekolonien-modal-afrique/
– Konserten er lagt opp etter gjeldende retningslinjer for smittevern.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert ?

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.

For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg ?.

RSVP