SOLVEIG SLETTAHJELL QUARTET

SOLVEIG SLETTAHJELL vokal, piano
ANDREAS ULVO piano
TRYGVE WALDEMAR FISKE bass
PÅL HAUSKEN trommer

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.

Solveig Slettahjell har gått svanger med idéen og ønsket om et nytt jazzband lenge. Nå har hun endelig gjort alvor av planene og samlet sitt drømmelag av musikere, bestående av Andreas Ulvo på piano (Eple trio, soloprosjekter, Mathias Eick), Trygve Waldemar Fiske på bass (Hanna Paulsberg Concept og sitt eget band Waldemar 4 ), Pål Hausken på trommer (In the Country, Trail of Souls og de senere års duo samarbeid med Solveig) og selvfølgelig Slettahjell selv på vokal og tidvis også piano.

Bandet arbeider med sanger fra jazztradisjonen og tilstøtende kuriosa, samt et par egenkomponerte låter fra Solveigs hånd. Uttrykket preges av den enkeltes musikalske presens og signatur, men også av tydelige referanser til jazztradisjonen. De har tilbrakt mange timer i en kjeller på Grünerløkka og i ei Snekkerbu på Hedemarken, der kvartetten har spilt seg sammen gjennom høsten og vinteren 2019. I februar i år samlet de seg hos Propeller Studio i Oslo for innspilling av album. Plata er Solveig Slettahjells 14. album siden debuten med Slow Motion Orchestra i 2001, og er planlagt utgitt i starten av september. I den forbindelse kommer denne strålende kvartetten til Bergen Jazzforum for første gang, og gjør for anledningen to konserter samme kveld.

KJØP BILLETT

Ordinær: 320,- / Medlem: 220,-

Dørene åpner 19:00, konsertstart 19:30

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

Fotograf: CF Wesenberg

RSVP