TEAM HEGDAL

EIRIK HEGDAL saksofon, klarinett
ERIK JOHANNESSEN trombone
OLE MORTEN VÅGAN bass
GARD NILSSEN trommer

Erik Johannessen blir med som supervikar for André Roligheten på fredagens konsert med Team Hegdal.

Eirik Hegdal har hatt over 20 produktive år som musiker og komponist, og mye har vi kunnet oppleve gjennom hans periode som kunstnerisk leder for Trondheim Jazzorkester, fire utgivelser med Team Hegdal (Spellemann i 2015), flere prosjekter med det utforskende klassiske Alpaca Ensemble, samt en rekke andre konstellasjoner. I tillegg leverte han tingingsverket «Musical Balloon» til Vossa Jazz i 2018.

Team Hegdal oppsto etter en ganske spontan jamsession i Trondheim i 2009, og låner inspirasjon fra Ornette Coleman, Thelonius Monk og Olivier Messiaen sitt musikalske univers. Originalt og kreativt, gnistrende og swingende. Kvartetten består av fire fantastiske musikere, som hver for seg har satt tydelige avtrykk i norsk musikkliv de siste 15 årene.

Nå slipper Team Hegdal snart volum nummer fem i diskografien. Denne gangen er de tilbake som kvartett igjen, etter å ha hatt med seg forrykende gjester som Ola Kvernberg, Mattias Ståhl og Oscar Grönberg på foregående utgivelser. Vi ser frem til å feire den nye platen live på USF Verftet!

Omtale fra Team Hegdals konsert på Nasjonal jazzscene i høst! – Salt Peanuts

KJØP BILLETT

SESONGKORT

ORDINÆR: 250,- / MEDLEM: 150,-

DØRENE ÅPNER KL 20:00, KONSERTSTART KL 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

RSVP