THEA WANG

THEA EMILIE WANG vokal/gitar
JOHANNES NØKLING AAGARD gitar
IVAR MYRSET ASHEIM trommer
EDVARD SYNNES keys/kor
HÅKON AASE fele/diverse
THOMAS NORDVIK lyd

thea wangs fire første singler har fått sterke omtalelser fra BT, P3, og diverse utenlandske tidsskrifter i tillegg til bred støtte fra DSP’s (spotify, apple og amazon). Med blant annet rotasjon på DR P6 beat i danmark og P3 i Norge er hun spådd en lys fremtid. «Tell Me About It» var første låt ut fra det kommende debutalbumet, og er en unikt selvsikker, kraftfull låt på ytterst sublimt vis. I september kommer hennes debutplate «While He Is Still Asleep», en samling musikalske noveller, skrevet og komponert av thea selv, med co-produsent Andrew Keller.

Her møtes moderne pop-sensitivitet og singer-songwriter-tradisjon i et rørende knutepunkt, med et intimt og analogt lydbilde «forsterket ganger ti av wangs usedvanlige stemme.

«Med en vekselvis styrke og sårbarhet synger hun om å vokse opp – å gi slipp på den man var, i møte med den man er i ferd med å bli. Likheten til Amason-sanger Amanda Bergman er til tider utrolig. I all sin enkelhet fanger hun den tveeggede følelsen av nostalgi, med både varmen og smerten den bringer med seg». – Bergens Tidende (februar 2022)

KJØP BILLETT

SESONGKORT

ORDINÆR: 250,- // MEDLEM: 150,-

DØRENE ÅPNER 20:00, KONSERTSTART 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

FOTO: Louise Hvas