BAJAZZ: BASSOPP

SIGURD ULVESETH bass

På denne konserten møter vi Bassop. Namnet har han fått fordi han spelar ein stor, fin kontrabass. Bassop er lei seg fordi han alltid må stå i bakgrunnen og kompe og lage botn for dei andre musikarane. No vil han opp og fram, spela solo, improvisera og briljera. Korleis dei andre tar dette, får vi sjå og høyre på konserten. Sigurd Ulveseth har vore ein aktiv nasjonal og internasjonal artist sidan 70-talet, mellom anna med Dag Arnesen, Adam Nussbaum og Cocoon. Han vann Vossajazzprisen i 1998.

Bajazzkonsertene blir ofte utsolgt, så det kan være lurt å reservere billetter på forhånd. Send en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no innen lørdag kl 24. Dere vil få en bekreftelse på reservasjonen og billettene kan hentes i døra før konserten senst ene halv time før konsertstart.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.