BAJAZZ: BOUNCEALARM

Frå jazzlinja i Trondheim og med ei kritikerrost debutplate i veska kjem BounceAlarm – eit ensemble med store mengder melodisk pop-teft kamuflert bak jazzinstrumenteringa. Filosofien er enkel – bandet vil syna at improvisert instrumentalmusikk kan vera både underhaldande og dansbart. Både for store og små Bajazzere!

Musikken er komponert av Elisabeth Lid Trøen og Ingrid Steinkopf. Dei har allereie spelt på London Jazzfestival og All About Jazz var begeistra: «Many jazz genres could be namechecked as the group changed between whiplash bop breaks, detailed and restrained cool jazz, cooking hard bop and rock energy.»

Begrenset antall rabatterte familebilletter for salg!

KJØP BILLETT

Dørene åpner 13:30, konsertstart 14:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet og Bergen Jazzforum arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Alle publikummere vil få tildelt fast plass, vi oppfordrer alle til å sitte på plassene sine både før og under hele forestillingen.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.
– Vi vil samtidig informere om at myndighetene sterkt oppfordrer publikum om ikke besøke arrangementer utenfor sin egen hjemkommune.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.

RSVP