BAJAZZ: HEI KALAS!

Hei Kalas! synger og spiller musikk med en underfundig undertone. Sangene er morsomme på en trist måte eller triste på en morsom måte. Hvorfor vil noen seile i ett badekar helt til Australia og hvorfor står alt det gode på øverste hylle, slik at man ikke rekker opp? Det handler om hva man tenker på og opplever i hverdagen. Store ting og små ting. Hei Kalas! undrer seg over verden og livet og dyra og menneskene sammen med publikum. Med fokus på gode tekster klarer trioen å formidle helt dagligdagse ting på en måte som både barn og voksne kjenner seg igjen i. Sangene er kanskje myntet på barn, men Hei Kalas! mener barn og voksne er opptatt av de samme tingene, bare i litt forskjellig skala. Det er ikke bekymringsfritt å være hverken barn eller voksen. Gjennom fine og rare små historier vil Hei Kalas! formidle det som engasjerer dem mest – undringen/forbauselsen over at alt er som det er. 

I bandet finner vi tre flinke og morsomme musikere med lang erfaring, og fartstid fra blant annet NRK Super: Heidi Marie Vestrheim, Roy Ole Førland og Brit Aksnes.

Les mer om Hei Kalas!

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Billettprisene er kr 85,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

RSVP