BAJAZZ: RASMUS OG VBB

Rasmus og Verdens Beste Band reiser på releaséturne med splitter ny musikk og Christine Sandtorv og Nordnes Barnegospel som musikalske gjester! 

Trondheimsbandet er kjent for å kombinere fengende popmusikk og morsomme tekster med dypt alvor, samt å begeistre både barn og voksne på konsertene sine, med humor og musisering i toppklasse! Rasmus og Verdens Beste Band har fenget små og store siden 2007, turnert land og strand, mottatt tre Spellemannspriser, Kardemommestipend, Teskjekjerringprisen og laget musikken til NRK Supers populære serie om «Kosinus».

Nå er gjengen klare med ny musikk, og endelig kommer albumet “Tunga på gjerdet” 2. september, som vi nylig har fått første smakebit fra med singelen “Søt musikk”. I høst tar de med seg materialet fra den nye plata, samt det beste fra en etterhvert betydelig låtkatalog – deriblant hitene “Puppan te pappa” og “Daniel datt i do”.

Rasmus og Verdens Beste Band består av Kriss Stemland, Morten Berger Stai, Stian Lundberg og Rasmus Rohde. Musikerne har bakgrunn fra «Jazzlinja» ved NTNU, og spiller i et utall andre band og konstellasjoner.

Vi gleder oss til konsert på Bajazz, og kanskje dukker det opp noen spennende gjester også!

Over 10 år: 180,-
Under 10 år: 120,-
Under 2 år: Gratis

Dører: 14:30
Konsert: 15:00

Vi har et begrenset antall billetter for innehavere av Aktivitetskortet
Send mail til aktivitetskort@bergenjazzforum.no for mer info

Foto: Endre Forbord