BAJAZZFESTIVALEN 2018 – Dag 2

I år flytter vi tilbake til USF Verftet og tar i bruk hele huset for å skape en unik og morsom festival for hele familien. Det blir flere konserter, ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Vi slipper snart de første artistene, men spre gjerne informasjonen videre til venner og kjente som kan ha glede av Bajazzfestivalen.

CHRISTINE SANDTORV & STJERNETELLERBANDET – KL. 14.00

Med fire album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake på årets festival.

 

 

HVA KOMMER NÅ…? – KL. 12.30

Interaktivt improfortelleri ved Frode Eggen i samspill med publikum og fabelaktige lydbilder. Kombinert med Eldbjørg Raknes´ barnesanger bl.a. til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen.

Morsomt! Skummelt! Vakkert! Ekkelt! Pinlig! Herlig! Frode Eggen forteller, spør og gestikulerer! Eldbjørg Raknes synger, lager mange slags lyder og hopper, kanskje.  Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

Hva kommer nå…? debuterte i 2010 og har gjestet mange ulike scener, festivaler og klubber sidan da – med masse fantastiske øyeblikk i tett samspill med publikum!

 

Animarie Hjelmerud står bak plakater, illustrasjoner og design til årets festival, som blir arrangert for åttende gang.

Bajazzfestivalen er en musikkfestival for barn og voksne og blir arrangert av Bergen Jazzforum.

Ta med hele familien på konserter og moro etter sommerferien. Dette blir garantert gøy!

SE PROGRAMMET FOR LØRDAG 1. SEPTEMBER HER

RSVP