BAJAZZFESTIVALEN 2021

Bajazzfestivalen fylte 10 år i fjor, og vi er selvsagt tilbake i år med en unik musikkfestival for barn og voksne i alle aldre . Ta med hele familien på konserter og moro på USF Verftet, 2. og 3. oktober. Dette blir garantert gøy! 


Kl. 13:00: RASMUS & VERDENS BESTE BAND

Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 plater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som«Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen» 

Bandet lager ofte barnesanger med skråblikk på temaer som sjelden tas opp i barnemusikk. For eksempel «Fyllikan i bakgården», «Farmor og mormor», «Husarrest», «Fem minutter»,«Bekken» og «Snøhula». Sangen «Verdens fineste katt» har lenge blitt brukt av Blå Kors i Trondheim i terapi med barn som har mistet nære pårørende. 

Hva Rasmus og Verdens Beste Band gjør akkurat nå, vet vi ikke helt. Men nye sanger, nye plater og prosjekter er stadig på gang. Til nå har gruppa altså gitt ut 5 plater, 56 sanger, laget 1 musikal og blitt strømmet tusenvis av ganger. Tre Spellemann-priser har bandet også på peishyllen. Nå gleder vi oss til å endelig ønske Rasmus og bandet hans velkomment tilbake på Bajazzfestivalen!


Kl. 14:30: SILJA SOLMIKKE PUS FORELSKER SEG

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debut, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med opptredener på by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest og Nattjazz. Siden starten har hun gitt ut fire kritikerroste album og et femte er på vei. For platen Liv» vant Silja også en velfortjent Spellemannpris.

Silja Sol sin barneforestillingen om katten Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Forestillingen er fortsettelsen på Mikke Pus’ Dagbok som hadde premiere høsten 2017, som siden den gang har blitt fremført på festivaler og skoler med stor suksess, inkludert på Bajazz. 

Forestillingen er bygget rundt dagboken til Mikke Pus, som forelsker seg i villkatten Marie.  Hun er en lur pus og sammen drar de på spennende eventyr som skildres gjennom dagboken til Mikke. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise i denne nye utgaven av barneforestillingen Mikke Pus’ Dagbok. 


FAMILIEAKTIVITETER PÅ USF – SØNDAG 3. OKTOBER

Sardinen USF – kl 12:00 – 16:00
Kunstverksted
: «Sjømonstre og oljeplattformer» med AiR Bergen gjestekunstner Miriam Sentler (Nederland). Collage og tegning. Passer for alle.

Gigantlego, Diskotek, Malerihack

Visningsrommet USF – kl. 12:00 – 16:00
Utstilling
: Søren Krag «Moiré»

Dansesalen 2. etg. – kl. 12:15 
Teater
: Maya the Mermaid Recycling Show

Havfruen Maya må rydde i hjemmet sitt, det er så rotete – og hun trenger din hjelp. Passer for alle.

KJØP BILLETT

Familiebillett (4 stk): 500,- / Ordinær: 180,- / Barn under 2 år: 50,-

Dørene åpner kl. 12:30

Animarie Hjelmerud har igjen laget plakater og illustrasjoner til årets festival.

www.bajazzfestivalen.no

RSVP