BAJAZZFESTIVALEN 2021

Bajazzfestivalen fylte 10 år i fjor, og vi er selvsagt tilbake i år med en unik musikkfestival for barn og voksne i alle aldre . Ta med hele familien på konserter og moro på USF Verftet, 2. og 3. oktober. Dette blir garantert gøy! 


Kl. 12:30: HARALD LASSEN – HUMAN SAMLING

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz de siste årene har definitivt ikke gått ubemerket hen. Hans økende anerkjennelse og rykte som en unik kraft innen norsk jazz er ikke bare berettiget, men tydelig for alle å høre. «Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da tredje-albumet “Human Samling” kom ut i 2020. Dette er også jazzmusikk for alle aldre. 

Sistealbumet «Human Samling» ble Spellemann-nominert, har toppet flere årets beste-lister og blitt omtalt som «et avslappet og kult mesterverk!»

Live er musikken full av energi, pasjon og karakter som gir publikum følelsen av noe spontant og ekte. Her og nå. 


Kl. 14:00: SAHARA SAFARI

Majorstuen ØrkenbluesEnsemble spiller musikk med inspirasjon fra den nye gitarmusikken i Sahara, tradisjonsmusikken i Maghreb-regionen og klassisk arabisk musikk. Med norske tekster presenteres et musikalsk univers preget av humor, naivitet, sorg og glede. Gjennom et dansbart, fengende og friskt lydbilde akkompagnert av tradisjonelle instrumenter og rytmer, søker bandet å vise frem friske musikalske impulser for det norske konsertpublikum. 

I tillegg har bandet også laget familieforestillingen Sahara Safari: På tur i Middelhavet i båt kommer lille Adnan bort fra familien sin. Han ender opp på kysten av Marokko, og må prøve å komme seg hjem til Syria i håp om å se familien sin igjen. På veien gjennom Nord-Afrika møter han mennesker og dyr og lærer om vennskap, sorg og kjærlighet.

Med forteller i spissen akkompagnert av lyd og bilde tas publikum med på en lun reise i musikk, geografi og vennskap!


KJØP BILLETT

Familiebillett (4 stk): 350,- / Ordinær: 120,- / Barn under 2 år: 50,-

Dørene åpner kl. 12:00

Animarie Hjelmerud har igjen laget plakater og illustrasjoner til årets festival.

www.bajazzfestivalen.no

RSVP