BAJAZZFESTIVALEN 2022

Bajazzfestivalen er 12 år i 2022 og vi er selvsagt tilbake i høst med en musikalsk begivenhet for barn i alle aldre!

Ta med hele familien på konserter og andre morsomme aktiviteter på USF Verftet, 8. og 9. oktober. Dette blir garantert gøy!


KL. 13:00: SHAKAI

Musikken Shakai byr på spenner vidt og passer inn på de fleste scener. Låtene blir til litt som et bakverk uten oppskrift. De blander referanser, leker med uventede elementer og tar lite hensyn til sjangerdefinisjoner og uskrevne regler. De lar musikken tale for seg og tar lytteren med på en reise i sitt lille underlige univers. Alle musikerne har utdanning fra musikkonservatoriene i Bergen og Trondheim og har en sterk forankring i jazz- og improvisasjonstradisjonen.


Etter et suksessfullt debutalbum i 2018, konserter på bl.a Vill Vill Vest, Nattjazz, Fjellparkfestivalen og Maijazz har Shakai nå tatt opp igjen tråden med ny besetning, platekontrakt og en rekke konserter i 2022.

ELINE RAFTESETH bass GABRIELA GARRUBO vokal ELISABETH LID TRØEN saksofon SIMEN WALLE gitar AMUND NORDSTRØM trommer


KL. 14:30: GOOD TIME CHARLIE

JUBELBLUES – konsert med snert!

Med barne- og familiekonseptet JUBELBLUES har Good Time Charlie truffet innertier i det å spille blues for barn i alle aldre.

Musikken er energisk rhythm & blues i kjent Good Time Charlie-stil. Tekstene er på vestlandsdialekt og sangene er lette å synge med på. Her fins både positivt innhold, mye

humor, ville sprell på bluesgitar og fri fantasi! Bandet har en unik evne til å skape god og kreativ kontakt med publikum gjennom musikken sin og gir alle som ønsker det en mulighet til å delta – det handlar om å få brukt musikkglede og spontanitet på en god og lekende måte.

JUBELBLUES er gøy for små og store. Passar for hele barneflokken – fra 0 – 100 år!

ARLE HJELMELAND vokal, munnspill STEINAR KARLSEN gitar EINAR OLSSON trommer MORTEN SKAGE bass

KJØP BILLETT

Familiebillett (4 stk): 400,- / Ordinær: 120,- / Barn under 2 år: 50,-

Dørene åpner kl. 12:30

Animarie Hjelmerud har igjen laget plakater og illustrasjoner til årets festival.

RSVP