BAJAZZFESTIVALEN 2024

Bajazzfestivalen fyller 14 år i 2024 og er tilbake i september med en musikalsk begivenhet for barn i alle aldre!

I år tar vi i bruk enda flere scener og rom på USF Verftet og setter sammen et variert festivalprogram for store og små. Ta med hele familien på konserter og andre morsomme aktiviteter på USF Verftet, 28. og 29. september. Dette blir garantert gøy!

Billetter og de første artistene slippes snart. 

Festivaldesign: Luke Drozd


UNDER BAKKEN – STUDIO USF

Under Bakken er en slående vakker, morsom og rar musikalsk og visuell forestilling. En forestilling om det yrende og livsviktige universet som vi ikke ser, men som vi har rett under føttene våre hele tiden, i den mørke, brune jorda under bakken. Visste du at så mye som 95% av alle levende arter lever i jorda, under bakken? Hvem er de og hvordan lever de? Kan de snakke? Kanskje de leker sammen? I så fall, hvordan høres det ut? Forestillingen passer best for barn mellom 4-10 år og for voksne i alle aldre.

Under Bakken ble bestilt til Sildajazz 2022 av Vestnorsk Jazzsenter, og ble i tillegg fremført på Vossa Jazz i år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. 

Signe Irene Time – vokal, piano, komposisjoner, Daiyen Jone Castro – fløyte, perkusjon, vokal, Inge Breistein – tenorsaksofon, elektronikk, Sigurd Steinkopf – trommer, Birk Nygård – visuelle effektar, Tormod Løvold – regi