BAJAZZFESTIVALEN 2016, Lørdag – UTSOLGT

Lørdag er utsolgt – det er fremdeles billetter igjen til søndag.

BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW

(KLOKKEN 11:30 & KLOKKEN 15:00)

EGIL HEGERBERG gitar, vokal ASLAG GUTTORMSGAARD trommer, vokal

Ein fantastisk konsert for små og store! I Egil si verd treff vi rare folk og dyr, klede som vert borte på mystisk vis, forelska muslingar og mykje meir. Undervegs oppfører Egil seg skikkeleg dårleg mot Aslag, men alt går bra til slutt. Dei vaksne hugsar han kanskje best for førsteplata Absolutt Ikke Bare Egil Band, med mellom anna låtane Arne og Vaske meg sjæl. For nokon er han kanskje meir kjend som Gaute Groms frå barne-TV. Arrangører melder om både publikums- og latterrekord på Egil sine tidligare barnekonserter. Passar best frå 5 år og oppover.

Bare_Egil_Band_Barneshow 1 LarsOpstad

SILJA SOL(O)

(KLOKKEN 12:30 & KLOKKEN 14:00)

Noregs beste allsang-indie-pop-pønk-rockar-inspirert-av-Grieg stiller åleine på scena med eit låtmateriale som festar seg i knollen ved første lytting. Ny kritikerrost plate i 2016, medlem av bandet til Aurora, røysta bak Sunny-reklamen til Tine Meierier og Spellemann-nominasjon for debutplata vitnar om ein energi som ho også tar med seg i konsertane. I tillegg kjem Urørtfinale, opptreden på Øya, Slottsfjell og Bergenfest, samt topp-10 på Årets Beste hjå Dagbladet, VG, DN og Bergensavisen. Oppturen held fram i 2016 med sterke meldingar for Væremeh!
«Noe av det mest interessante som foregår i norsk pop for øyeblikket.» (P3)

unspecified

TROMMESNIRKEL

(FRA KLOKKEN 11:10)

Finn den magiske tromma!

PABLO TELLEZ, OLE KRISTIAN EINARSEN, ASTRID LINNEA ØSTERHOLT, BENJAMIN MELLINGEN THUEN, THEA STEINMO HÆRNES, VIDAR SELJEN MELBY

Musikkterapistudentar ved Griegakademiet presenterer ei aktivitetsførestilling for born, der dei i samspel med bandmusikarar musiserer i trommesirkel. Førestillinga høver for aldersgruppa 5 – 11 år og krever ingen førehandskunnskapar.

531127_296982383745002_715265002_n

Billetter til årets Bajazzfestival kjøper du her:TicketCo.co
Til og med august får du 25% familierabatt om du bestiller 4 billetter.

For sjette gang blir barne jazzfestivalen «Bajazzfestivalen» arrangert av Bergen Jazzforum. Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inntar Østre i Østre Skostredet. I år er det fire artister som står for underholdningen lørdag 10. september og søndag 11. september. Arrangementet passer for barn mellom 0 og 10 år. Ta med familien og ha det gøy til ekte kvalitetsmusikk fra scenen!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Intensjonen er å tilby opplevelser noe utenom den masse eksponerte barne underholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

RSVP