BAJAZZFESTIVALEN 2016, Søndag

MK´s MARVELLOUS MEDICINE

(KLOKKEN 12:30 & KLOKKEN 14:00)

MARIE KRISTIN DALE gitar, vokal FELIX N RUDI trommer STIAN BRUNGOT bass

Ny og frisk gitarmusikk, inspirert av Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Amy Winehouse og Beatles. Med sjelfull vokal. Og eit lokomotiv på trommer. Og ein kjempeflink bassist. Midtpunktet i den samansveisa trioen er sjølvsagt Marie Kristin Dale. Gitarspelet hennar – omtalt som «Post Hendrix» av Reiersrud og Borge på NRK Bluesasylet – vitnar om eit supertalent i eit band som Bluesnews framhevar som ein fornyar av bluesen. Soulinspirert vokal, knallsterke låtar og eit scenetekke som kjem til å røska i store og små.

MK's Marvellous Medicine 2014

PAPAGØYENE

(KLOKKEN 11:30 & KLOKKEN 15:00)

Papagøyene er eit band starta og leia av Asbjørn Sundal. Asbjørn er perkusjonist, kurshaldar, komponist og lærar. Han har over 20 års erfaring som musiker både i Bergensområdet og ellers i sør-Noreg. Han har dei siste 10 åra hovudsakleg jobba med teatermusikk som komponist/lyddesigner i tillegg til workshops og prosjekter med DJs. Alle medlemane er blant dei fremste musikarane i Bergen og strøka utafor (og utafor der også). Her er det kvalitet i alle ledd, frå albue til kne. Dei spelar musikk frå Brasil og andre varme strøk, pluss kjente barnesonger i «samba/reggae/hei hvor det går-versjon.” Her skal det syngast og dansast både på scena og blant publikum.

MADS HATLEVIK 1

FOTO: Mads Hatlevik

TROMMESNIRKEL

Finn den magiske tromma!

PABLO TELLEZ, OLE KRISTIAN EINARSEN, ASTRID LINNEA ØSTERHOLT, BENJAMIN MELLINGEN THUEN, THEA STEINMO HÆRNES, VIDAR SELJEN MELBY

Musikkterapistudentar ved Griegakademiet presenterer ei aktivitetsførestilling for born, der dei i samspel med bandmusikarar musiserer i trommesirkel. Førestillinga høver for aldersgruppa 5 – 11 år og krever ingen førehandskunnskapar.

531127_296982383745002_715265002_n

 

 

Billetter til årets Bajazzfestival kjøper du her:TicketCo.no
Til og med august får du 25% familierabatt om du bestiller 4 billetter.

For sjette gang blir barne jazzfestivalen «Bajazzfestivalen» arrangert av Bergen Jazzforum. Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inntar Østre i Østre Skostredet. I år er det fire artister som står for underholdningen lørdag 10. september og søndag 11. september. Arrangementet passer for barn mellom 0 og 10 år. Ta med familien og ha det gøy til ekte kvalitetsmusikk fra scenen!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Intensjonen er å tilby opplevelser noe utenom den masse eksponerte barne underholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

RSVP