BAJAZZFESTIVALEN: CHRISTINE SANDTORV

Godnattpop med ny plate

CHRISTINE SANDTORV vokal IVER SANDØY trommer YNGVE SÆTRE tangenter INGE RYPDAL gitarer

Ho er mest kjend for landeplagen “Girls keep secrets in the strangest ways” saman med Ephemera, men har vist at ho kan skriva og framføra fabelaktig musikk på eiga hand. Sist ho var hjå oss hadde ho pysjen på og framførde godnattpop med sjølvlaga vuggeviser. Denne gongen kjem ho med ny plate, Stjerneteller – Dinomaur!, også denne prega av hennar særeigne sound som har innkassert både Spellemann og Alarmpris.

Christine Sandtorv er kanskje mest kjend som som frontfigur og låtskrivar for den norske stjernegruppa Ephemera. Frå 1996 til 2004 ga gruppa ut fem album og innkasserte ei rekkje priser. I 2006 kom Christine ut med si første soloplate og i 2009 kom den første barneplata «Stjerneteller – Godnattsanger». Dette blei også starten på Stjernetelleruniverset. I 2012 kom den andre plata i Stjernetellerserien ut «Stjerneteller – Gullamanter», denne vant Spellemannsprisen for beste barneplate i 2012. No er plate nummer tre i serien ute, like magisk som dei to førre.

 

Dørene åpner kl 12:00
Barn under 2 år kommer gratis inn.

Les mer om Bajazzfestivalen her.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.

Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.