BAJAZZFESTIVALEN: THE VOSSA REBELS

Verdas yngste rockabilly-kvartett!

EIVIND STYVE trommer SONDRE STYVE bass JAKOB SJØTUN gitar SONDRE HEGG gitar, vokal

Ein rockabillykvartett der medlemane er knapt 50 år. Til saman. Som har spelt på Øyafestivalen. Og opptrådd på Balejazz. Og Norske Talenter!
The Vossa Rebels er eit rockabillyband frå Voss, med Sondre Hegg på gitar og vokal, Eivind Dæmring Styve på trommer, Sondre Dæmring Styve på kontrabass, og Jakob Sjøtun på rytmegitar. Medlemane er mellom 10 og 15 år. Om Styve-namnet let kjend, så kan vi stadfesta at mykje av genene i bandet kjem frå legendarisk gitarist i Twang Gang, Erlend Styve. Bandet er i gong med å skriva eigne låter og jobber med si første plate. På scena gjenskapar dei, frå ein periode der stil og brylkrem betydde alt. Musikken spelar dei med intens autoritet og innsatsvilje, og gitaren på nakken.

 

Dørene åpner kl 12:00
Barn under 2 år kommer gratis inn.

Les mer om Bajazzfestivalen her.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.

Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.