CARSTEN DAHL TRINITY

En identitetsmarkør og nøkkelpianist i skandinavisk jazz

CARSTEN DAHL piano NILS BOSSE DAVIDSEN bass STEFAN PASBORG trommer

Carsten Dahl er en musiker som er like komfortabel i bebop-tradisjonen som i klassisk musikk, så vel som fri improvisasjon og formidler av de vakreste jazzballader. Kuriøst nok startet han som trommeslager og når han først hoppet over til tangentene er han fullstendig selvlært. Han skifter uanstrengt mellom innspillinger på Deutsche Grammophone og Verve. Foruten egen karriere som komponist og utøver, har Dahl samarbeidet tett med blant andre Joe Lovano og Arild Andersen.

Med seg i denne trioen har han veteranen Stefan Pasborg på trommer, og har tidligere besøkt oss med favoritter som Ibrahim Electric, Odessa 5 og Pasborg / Storløkken Duo. På bass finner vi Nils Bosse Davidsen, som har langt fartstid i dansk- og internasjonalt musikkliv i samspill med Django Bates, Peter Brötzmann, Tim Berne og selvsagt Carsten Dahl.

Carsten, Nils og Stefan tolker i Trinity kjente standardlåter på nyskapende vis, med både karismatisk samspill og åpen improvisasjon.

«This constellation is my favourite one. It’s like one big contemplative collective breath of air, where the horizontal and vertical understanding between us, become one. Being a complete TRINITY in music». – Carsten Dahl

Ordinær: 250,- / Medlem Bergen Jazzforum: 150,- // Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

Kjøp medlemskap for våren // Kjøp billett

Praktisk informasjon

Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

RSVP