EBERSON

JON EBERSON gitar
MARTE EBERSON keyboards
EVEN ORMESTAD bass
ØYSTEIN SKAR keys
AXEL SKALSTAD trommer

To generasjoner Eberson har igjen slått seg sammen om et spennende musikalsk samarbeid. Far og datter – Jon og Marte – er nå aktuelle med «Between Two Worlds», oppfølgeren til deres forrige album «Empathy» som kom ut i 2018.

I tillegg til duoen er Aksel Skalstad med på trommer, Even Ormestad på bass og Øystein Skar på keys. Resultatet er «Between Two Worlds», et musikalsk lydbilde der det rå møter det sårbare, det drømmende møter det dynamiske. Samlet sett har de erfaringer fra både ulike sjangre og musikalske samarbeid innen jazz, pop og rock. Jon har spilt alt fra standardlåter, via frijazz, til rock. Han har ledet så forskjellige band som Jazzpunkensemblet til den legendariske Jon Eberson Group, der han sammen med Sidsel Endresen toppet de norske hitlistene.

Marte bringer også med seg erfaring fra ulike sjangre. Hun har reist verden rundt som medlem i Highasakite. De siste årene har hun vist solid at hun står på egne bein. Hun har bandet Löv, med Øystein Skar og Martin Halla.. De siste årene har hun spilt mye med gitarist Hedvig Mollestad, blant annet i verket «Ekhidna», som fikk Spellemannpris i 2022. Nå er hun igjen aktuell i samarbeidet med faren.

Ordinær: 250,-
Medlem: 150,-

Dører: 20:00
Konsert: 21:00

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter