FINSEJAZZ 2020

Norges høyestliggende jazzfestival har holdt til på Finse 1222 siden 1996. I 2019 er det 23. gang vi arrangerer denne fine helgen i samarbeid med Finse 1222. Gjennom den lange historien har vi hatt besøk av Hot Club de Norvège, Nils Petter Molvær, Come Shine, Paal Nilsen Love, Knut Reiersrud, Susanna Wallumrød, Per Zanussi, Sam Amidon og Stein Torleif Bjella – for å nevne noen. I slutten av januar fylles hotellet med jazzinteresserte, turglade gjester. Konserter og skiturer, god mat og sosialt lag – dette er en helg du bør være tidlig ute med å bestille.

Du kan bestille rom på e-post til booking@finse1222.no eller via hjemmesiden til hotellet.

PROGRAM – FREDAG 24. JANUAR


REAL ONES – Kl. 22:30

DAVID CHELSOM VOGT vokal, fele IVAR CHELSOM VOGT gitar, vokal JØRGEN SANDVIK gitarer, vokal ØYSTEIN SKJÆLAAEN bass, vokal KÅRE OPHEIM trommer, vokal

I 25 år har Real Ones imponert som et fantastisk liveband. De startet som et rent folkemusikkband, men som følge av en stadig søken etter nye uttrykk har de siden da utviklet seg til å bli et av Norges mest særegne ensembler i krysningspunktet mellom folk, pop, rock med klare referanser til verdensmusikk og elektronika.

Det er et understatement å hevde at Real Ones har tatt av. Barndomskameratene fikk Spellemann for beste popgruppe i både 2008 og 2013, kritikerhyllest har vært unison både for plater og konserter, og mangfoldet i musikkinteressen har tatt dem fra minus tretti på Voss til pluss tretti i India. Og nå stopper Real Ones-toget på Finsejazz igjen, hva gradestokken viser i slutten av januar på Finse 1222 vet vi ikke svaret på enda. Temperaturen blir uansett høy når bandet inntar scenen fredag kveld på høyfjellet!  

SPOTIFY


PROGRAM – LØRDAG 25. JANUAR

RSVP