INFORMASJON OM BAJAZZFESTIVALEN 2016

Her finner du praktisk informasjon til deg som billettkjøper som kan hjelpe til med å gjøre festivalopplevelsen på Bajazzfestivalen 2016 enda bedre for alle som deltar.

Bajazzfestivalen finner i år sted på Østre i Østre Skostredet 3. (ved siden av Litteraturhuset).

Når du ankommer festivalen henvender du deg på parkeringsplassen vis-a-vis for å bytte billetter inn i adgangsbevis. Her har vi satt opp et telt hvor du kan sette fra deg barnevogn og henge fra deg klær – selvbetjent og gratis. Barnevognparkeringsplassen og garderoben er på eget ansvar, men vil hele tiden være bemannet av våre frivillige. Vær obs på at vi har begrenset plasskapasitet. Det vil ikke være mulig å ta med barnevogner inn på Østre.

Konsertene begynner presis i andre etasje på Østre.

LØRDAG
11:30 BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW
12:30 SILJA SOL

14:00 SILJA SOL
15:00 BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW

SØNDAG
11:30 PAPAGØYENE
12:30 MKS MARVELLOUS MEDICINE

14:00 MKS MARVELLOUS MEDICINE
15:00 PAPAGØYENE

I første etasje vil det være trommeworkshop med Trommesnirkel. Her kan man delta, eller bare se på.

Det vil være mulig å kjøpe sunn og god drikke, kaffe, frukt og boller til gode priser på Østre under arrangementet. Det er ellers generelt et godt serveringstilbud i omliggende kafeer.

bajaxxmeny

Billettene du har kjøp er kun gyldige i det tidsrommet som er angitt på billetten. Vi ber deg følge anvisninger gitt av arrangører slik at festivalen blir en super opplevelse for alle som har møtt opp! Da gjenstår det bare å si velkommen på festival!

skjermbilde-2016-09-09-kl-15-35-11

Med vennlig hilsen Mads Hatlevik
Daglig Leder tlf 90872263
www.bergenjazzforum.no