UTSOLGT! JAGA JAZZIST

KOMBIBILLETT – INKLUDERER BÅDE LARS HORNTVETH BESTILLINGSVERK PÅ EKKO 2020 OG JAGA JAZZIST:
28. oktober, kl. 19:30: «Silencio & the Echo Bolero Stars» – Lars Horntveth med BIT20 Ensemble, Ståle Storløkken & Axel Skalstad
30. oktober, kl. 21:30: Jaga Jazzist 

Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, ga ut sitt syvende studioalbum «Pyramid» i august i år på Flying Lotus’ plateselskap Brainfeeder. Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men opp av asken og ut av ilden er det med ekstatisk glede og begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist skal spille åtte konserter i sju byer i Norge i høst, allerede nå i oktober.

Lars Horntveth presenterer i samme uke sitt splitter nye bestillingsverk for Ekkofestivalen på USF Verftet, med BIT20. Lars Hornveth sitt eget musikalske univers baserer seg på et utrykk som balanserer mellom klassisk tradisjon, eksperimentell repetisjon og elektroniske lydbilder. Det selges kombibilletter til konserten med Lars Horntveth og Jaga Jazzist for de som vil få med seg begge konserter samme uke for en rabattert penge!

Det nye albumet fikk strålende kritikk i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Post-rock kanskje? Hvem vet. Det blir iallefall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de!

Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Konsertene i oktober definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er bandets nyeste album “Pyramid”, i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy!

SMITTEVERNTILTAK PÅ USF VERFTET:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd.
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos TicketCo.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Våre konsertverter vil tildele publikum plass ved ankomst. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i salen til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på ulike steder i lokalet. Bruk dem ofte.
– Er du syk eller har forkjølelsessymptomer er det svært viktig at du holder deg hjemme.
– Hold avstand.

UTSOLGT!

Ordinær: 400,- / Medlem: 350,- / Kombibillett: 650,-

Dørene åpner 20:30, konsertstart 21:30

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Foto: Anthony P. Huus