SKARBØ SKULEKORPS

EIRIK HEGDAL c melody sax, klarinett
STIAN OMENÅS trompet
SIGNE EMMELUTH altsax, elektronikk
IVAR GRYDELAND pedal steel, gitar
CHRIS HOLM bass, synth
ØYVIND SKARBØ trommer

Korpsbevegelsen fikk et uventet løft, når Øyvind Skarbø sin nye hovedsatsing debuterte på Nattjazz i 2019. Siden den gang har korpset marsjert rundt omkring i landet, og blant annet spilt på festivaler som Mandaljazz og Sildajazz i sommer. 

Her er alle spor etter Sousa-marsjer og sur treblås renset bort. Med et toppa lag satt sammen av noen av landets mest spennende musikere får vi servert musikk og korpsestetetikk i skjønn forening. Fengende og forutsigbart på samme tid, med referanser til så mange sjangre at det ikke gir mening å prøve å kategorisere. Afrobeat med techno-bass? Samtidsmusikk for steel-gitar og banjo? 60-tals jazz med 80-tals synth?

​Skarbø Skulekorps er korpsmusikk slik du aldri har hørt det før.

«Fusion from another dimension or sheer mischief, ‘Skarbø Skulekorps’ is an unpredictable delight.» – Electronic Sound (UK)

«Album Of The Year» by French radio LeGriGri

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i høst.

Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!

KJØP BILLETT

Ordinær: 280,- / Medlem: 180,-

Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

Foto: Helge Skodvin