Jazz på Vill Vill Vest

Vill Vill Vest + Jazz= sant!

21.30 // General Post Office
General Post Office spiller det de selv kaller for «bluesy frijazz». Energisk musikk, sterkt inspirert av frijazz-pionerene Ornette Coleman og Cecil Taylor, men også de gamle blues-heltene som Robert Johnson og Howlin Wolf. Her går det fort fra enkle og melodiøse tema til heftig og upolert fri-spill. Samtlige i bandet studerer på jazzlinja ved Grieg akademiet.

22.30 // Arthur Kay
Bak artistnavnet Arthur Kay finner man keyboardisten Arthur Kay Piene. Han jobber med en lang liste band, har jazzbakgrunn, og en leken og dansbar spillestil som har vært innom mye av den friskeste norske musikken som er sluppet de siste årene. Høsten 2017 samlet han alle de musikalske impulsene som har inspirert han til sitt helt egne musikalske univers. Arthur Kay synger, spiller, programmerer og produserer alt selv. Resultatet er et overflødighetshorn av et musikkunivers, der programmert soveromsboogie blandes med heftig jazz, og hvor leken synth ruller over 808-groover.

 23.45 // GURLS
2018 har allerede vært GURLS sitt år! Før debut-albumet «Run Boy, Run» kom i februar varmet de opp for et utsolgt A-ha i Spektrum og var booket til Spellemannsprisen. Trioen består av Ellen Andrea Wang, Hanna Paulsberg og Rohey Taalah, i det de selv kaller et musikalsk friminutt. De tre sammen er både en varsom og trampefunky enhet av boblende og umiddelbar formidling. Tekstene er direkte og musikken er intim, hel-akustisk og med en ubeskjeden pop-snert. Her er også soul, rytmisk uimotståelighet og melodisk eleganse.

Presenteres i samarbeid med Vill Vill Vest og Vestnorsk Jazzsenter.

—————————————————————-
BILLETTER:

Med billett til Vill Vill Vest får du inngang til alle scenene og kan se de artistene du selv vil.
ØSTRE // VICTORIA // LANDMARK // KVARTERET // GARAGE // HULEN // APOLLON // INSIDE

FESTIVAL:
Dagspass: 320,-

DELEGATPASS:
Gir tilgang til alle konsertene i tillegg til en omfattende musikkonferanse på dagtid på Litteraturhuset.

Delegatpass: 1595,-

Studentpriser (NB! Studentbevis må vises ved armbåndsinnbytte)
Delegatpass student: 895,-

DAGSPASS: ( I salg fra 28. august klokken 15:00)
Gir tilgang til over 30 konserter 13 eller 14. september.

Dagspass: 320 ,-

Se www.villvillvest.no for mer informasjon.
Lenke til billettsalg: https://villvillvest.ticketco.events/e/vill_vill_vest_2018/

RSVP